Los Angeles Rams osvojili su Super Bowl nakon što su savladali NFL-a Cincinnati Bengals sa 23-20 na domaćem SoFi stadionu u Los Angelesu.

Domaći tim je bolje otvorio meč i poveo sa 13-3, nakon čega je uslijedio preokret koji je u trećoj četvrtini doveo Bengalske tigrove u vođstvo od 20-16. Ramsi su zaradili veliki udarac  kada je Odell Beckham Jr. je zadobio povredu lijevog koljena i na kraju je isključen u trećoj četvrtini. “Bengalski tigrovi” su uspjeli zadržat vođstvo 1:29 minuta prije kraja utakmice. U preostalom dijelu utakmice Ramsi su dovršili napad koji je trajao gotovo pet minuta i sadržavao 15 akcija, u kojima je posljednje dodavanje domaćeg ‘quarterbacka’ Matthewa Stafforda bilo usmjereno na hvatača Coopera Kuppa, te je domaća momčad preokrenula rezultat u vlastitu korist (23-20).

Za Ramse ovo je drugi nastup na Super Bowlu od povratka u Los Angeles 2016. godine. U finalnoj utakmici 2019. godine poraženi su od New England Patriotsa (13-3) u utakmici sa najmanje postignutih poena u istoriji NFL-a.

Kao i svake godine do sad, na poluvremenu održan je glazbeni spektakl kojeg su ovaj put pripremile zvijezde hip hop i rap scene Dr. Dre,Snoop Dogg, 50 CentEminem, Mary J. Blige i Kendrick Lamar.