Edinson Cavani u Manchester Unitedu
Iako iza sebe ima 7 sjajnih godina karijere u Paris Saint Germainu, parižani su u junu 2020. godine objavili da će ovaj iskusni urugvajac napustiti klub  zajedno sa suigračem brazilcem Thiagom Silvom. Velik interes pokazali su Atletico Madrid, Benfica te Inter Miami no, plata od 230.000 eura bila je presudna da ovaj sjajni napadač preseli na otok u Machester United. Cavani je za vragove potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnošću produženja još jednu sezonu.

Eric Maxim Choupo-Moting, Douglas Costa, Marc Roca i Bouna Sarr u Bayern
Douglas Costa ponovo oblači dres Bayerna nakon što je prije tri godine prvo otišao na posudbu u Juventus za 6 milijuna eura, a godinu dana kasnije Juventus ga kupuje za 40 milijuna evra (plus milijun evra bonusa). Zadnji dan prijelaznog roka iz Bayerna su najavili povratak brazilca koji je po ugovoru stigao na jednogodišnju posudbu.

Iz Pariza u Bayern dolazi 31-godišnji napadač Eric Maxim Choupo-Moting koji se ne može pohvaliti velikom minutažom u timu PSG-a. Finale Lige šampiona protiv trenutnih saigrača igrao je posljednjih 10 minuta, a u Bayern dolazi uz jednogodišnji ugovor. Za 15 milijuna evra iz Espanyola dolazi mladi obrambeni igrač Marc Roca. Španac je izjavio da je veoma srećan što će igrati za najbolji klub na svijetu s velikom tradicijom, a u Bayern dolazi pod ugovorom koji vrijedi do 2025. godine. Bavarci su takođe potpisali i francuskog fudbalera Bouna Sarra koji za 10 milijuna eura stiže iz Marseillea pod čijim dresom je nastupao poslijednjih pet godina.

Nakon dvanaest sezona u dresu Arsenala i dvije sezone u dresu Evertona poznati engleski napadač Theo Walcott odlazi u klub u kojem je počeo svoju karijeru Southampton na jednogodišnju posudbu. U posljednjim sekundama prijelaznog roka Arsenal kupuje fudbalera Atletico Madrida Thomasa Parteya za nevjerojatnih 45 milijuna funti i tako postaje najveći transfer tog dana.